Kainuun Hiihtoseura ry on vuonna 1931 perustettu kajaanilainen hiihtoseura, joka järjestää aktiivisesti harraste- ja kilpailutoimintaa kaikenikäisille niin talvella kuin kesälläkin. Seuran jaostot ovat Maastohiihto, Mäki ja yhdistetty sekä Pyöräily.

Mäki ja yhdistetty

Mäkijaosto on kajaanilainen KHS:n alainen mäkihypyn ja yhdistetyn jaosto. Toimintaa pyöritetään pääasiallisesti kotimäissä Kajaanin Vimpelinvaaralla, jossa hyppääjiä palvelee viisi erikokoista hyppyrimäkeä: K5, K10, K24 ja K38 .


Tuoreimmat tiedotukset ja uutiset löydät KHS:n facebook sivuilta
https://fi-fi.facebook.com/kainuun.hiihtoseura


MÄKIKOULU HYPPYRIMÄELLÄ:

Harjoitukset kaudella 2017

Harjoitusajat ja paikka:
Keskiviikkoisin kello 18.00, Kajaanin mäkimontussa, K5 mäki ja harjoitusrinne.
(ensimmäinen harjoitus pidetään ma 13.2.2017 ja siitä eteenpäin keskiviikkoisin)

Harjoituksissa ei ikärajoituksia ja yleensä mukana on n. 5-13 vuotiaita. Harjoitukset kestävät 1 tunnin ja uudet hyppääjät opastetaan mäkihypyn saloihin opettamalla aluksi perusteita. Harjoituksiin voi liittyä myös kesken kauden tulemalla harjoitusaikoina paikalle. Varusteiksi riittävät alkuun omat hiihtosukset tai laskettelusukset. Hiihtosukset ovat suositeltavat ja koska ne ovat samankaltaiset oikeiden mäkisuksien kanssa. Taitojen kartuttua, mäkijaostolla on tarjota vuokralle joitakin mäkihyppy välineitä.  Huomaa, että mäki varusteita saa kokeilla sitten ensin ilmaiseksi!

Talvella avoinna olevat hyppyrimäet K5, K10, K24, K38

Mäkikoulun vetäjät:
Keijo Hyttinen 045 2200 592

TERVETULOA!